Priser

Småkakor
Sirapssnittar, biscotti med choklad eller mandel, citronkakor, snickerskaka, hallongrottor, chocolate chip cookies, havrenougatkakor och mycket annat. Priserna ligger på mellan 5 och 10 kronor styck. Har du någon favoritkaka? Kom med önskemål. Alltid kul att testa något nytt för mig att baka.

Bullar
Vanliga hederliga kanelbullar är ju alltid gott, men vaniljbullar eller kanske fyllning av mörkt muscovadosocker och choklad, vad sägs om det? Bullar kostar 20 kronor styck.

Muffins
Chokladmuffins med bitar av choklad, kanske även valnötter. Eller vanliga muffins med fyllning av bär. Du väljer och kom gärna med förslag så försöker jag ordna det. Muffins kostar 15 kronor styck.

Cupecakes (muffins med topping)
Muffins med olika smaker och med smarrig topping. Finns massor med smaker att välja mellan. Och snygga är de. Kan dekoreras med fint strössel, flaggor eller om det är rätt årstid kan man dekorera med färska blommor. En fröjd för ögat också. 20 kronor/styck.

Tårtor
Chokladtryffeltårta, morotstårta, gräddtårta med fyllning av bär och vaniljkräm, eller varför inte en jätte biskvi? Tårtor kostar mellan 200 - 350 kronor styck.

Sockerkaka
Med vanilj, citron, kanel, kardemumma, pepparkaka, choklad. Det finns många varianter av sockerkakor. Pris för dessa är 80 kronor.

Smulpaj
Knäckig smuldeg som ett täcke över årstidens bär eller frukt. Jätte gott med lite vaniljsås eller vaniljglass till. En paj för 8 personer kostar 100 kronor.

Hyra kakfat
Halva grejen med ett mysigt kalas är upplägget av en inbjudande kakbuffé, tycker jag. Jag har lite olika uppläggningsfat i porslin eller silver, en och tvåvåningsfat och även skålar som du gärna får hyra. Pris för dessa ligger på mellan 20 - 50 kronor per styck.

Styling av kakbuffén
Om du vill ha hjälp med att lägga upp kakor och "styla" kalasets kakbord tar jag cirka 200 kronor för. Lite beroende på hur mycket det är och hur lång tid det tar.

Hyra duk
Jag har lite olika dukar som du gärna får hyra också. Jag är lite romantisk till läggningen så de flesta är lite shabby chick och gammeldags. Gillar du dem får du gärna hyra även dem. Pris på det ligger mellan 30 - 70 kronor per duk.

Leverans/Hämtning av hyrda saker
Pris är lite beroende på vart du bor någonstans. Vi löser det när vi talas vid.

Matbröd
Jag bakar även matbröd. Min favoritlimpa är filmjölksbröd som innehåller en massa nyttigheter som linfrön, vetekli, rågsikt, dinkelmjöl och även sirap och filmjölk som lite extra smakförstärkare och hållbarhet. I detta bröd är det jätte gott att även ha i nötter och/eller torkad frukt. En limpa kostar 60 kronor och beställes 2 åt gången.

blandat.jpg

 

Välkommen

Välkommen till www.marangenshembageri.n.nu.

Nyhetsbrev

Länkar

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)